A la carte

Annoksemme ovat rehellistä ja ronskia, konstailematonta ruokaa. Ei hienosteluun, vaan nälän poistoon tarkoitettua.

Tilaaminen

Ruokalistamme löytyy kokonaisuudessaan paikan päältä. Tupaan astuttuasi ota vain menu kassalta ja istahda pöytään lukuharjoituksiin.  Tilaukset tehdään tiskillä ja maksetaan etukäteen – kassalta saatu numerolappu toimii opastajana jotta annokset löytävät oikeat omistajansa, pidäthän sen siis selvästi esillä!

Kahvi ei kuulu annosten hintaan vaan maksaa erikseen, kuten myös vesi.

Possua, nautaa, kanaa, kalaa, karitsaa, hampurilaisia, ribsejä

Listalla on pääasiassa possunliha-annoksia,  mutta myös nautaa, kanaa, kalaa, karitsaa, hampurilaisia, ribsejä. Tulisen ruoan ystäville on tarjolla oikeasti tulista (kokeileppa Harmageddonia jollet usko). Perunavaihtoehtoja on useita, ja kasvisruokailijoille sekä lapsillekin löytyy tarjontaa. Listalla on myös alku-ja jälkiruokia, sekä pikkulämpimiä.

Erityisruokavaliot

Listalla on gluteenittomia sekä laktoosittomia vaihtoehtoja. Lisäksi suurinta osaa annoksista pystytään pienillä muutoksilla muokkaamaan sopivaksi. Kysy lisää kassalta.

 

 

 

 

AJANKOHTAISTA

Ovet aukeavat maanantaina 1. kesäkuuta kello 11 – asiakaspaikkoja puolet vähemmän

Olemme saaneet hallitukselta luvan jatkaa elinkeinoamme.

Etenemme tässä tilanteessa toistaiseksi viikko kerrallaan.

Viikolla 23 palvelemme joka päivä seuraavasti:

maanantaina 11 – 21 (keittiö sulkeutuu tuntia ennen)

tiistaina 11 – 21 (keittiö sulkeutuu tuntia ennen)

keskiviikkona 11 – 21 (keittiö sulkeutuu tuntia ennen)

torstaina 11 – 21 (keittiö sulkeutuu tuntia ennen)

perjantaina 11 – 22 (keittiö sulkeutuu tuntia ennen)

lauantaina 11 – 22 (keittiö sulkeutuu tuntia ennen)

sunnuntaina 11 – 21 (keittiö sulkeutuu tuntia ennen)

Olemme rajoittaneet sisätilojen asiakaspaikkamme hallituksen määräämään puoleen. Myös terassilla asiakaspaikkoja on vähennetty lakisääteisestä jotta turvavälit varmasti toteutuvat. Riskiryhmiin kuuluvat sekä yli 70-vuotiaat saavat soittamalla pöytävarauksen yläkertaan, joka on toistaiseksi varattu vain heitä varten. Noudatamme itse toiminnassamme kaikkia määräyksiä ja rajoituksia, jotka on asetettu tässä tilanteessa, ja toivomme samaa myös teiltä.

Ethän siis, arvoisa asiakkaamme, tule oireisena tai koronalle altistuneena meille. Toivomme myös että peset ahkerasti käsiäsi, meillä käytössäsi on 5 käsienpesupistettä (kaksi alakerrassa, kaksi yläkerrassa sekä yksi terassilla). Kunnioitathan kanssakulkijaasi sekä henkilökuntaamme pitämällä riittävää turvaetäisyyttä. Kiinnitäthän erityistä tarkkuutta kohtaamisiin merkkaamissamme pullonkauloissa: polulla, ulko-ovella, terassin ovilla, rapuissa, tupakointipisteellä sekä wc-jonoissa. Suosittelemme tilausten tekemistä kassalta yksi asiakas tai yksi seurue kerrallaan. Kassalla on sekä pleksillinen että pleksitön piste asiointia varten. Maksathan lähimaksulla aina jos mahdollista.

Tottelemalla tätä ”liikenteenohjausta” ja määräysviidakkoa pystymme paremmin takaamaan ravintolapalveluidemme jatkumisen kesän yli aina toivottavasti vuoden loppuun saakka.

Kaikista mieltä painavista asioista soittakaa tai ottakaa yhteyttä sähköpostilla asiakaspalvelu@keppana.com.

P.S. Meillä on olemassaoleva siivousohjelma, joka on nyt päivitetty vastaamaan tartuntatautien leviämisen estämistä. Tarkempi ohjeistus on nähtävissä ravintolassa. Henkilökuntamme ei tule töihin vähääkään kipeänä, ja suurimmalla osalla meistä on aikaisemmasta koulutuksestamme (hoitoala) johtuen hygieniastandardit jo muutenkin korkella. Toimimme myös pienemmällä henkilöstöllä tänä vuonna joka sekin osaltaan edesauttaa turvallisuutta. Voitte uskoa että teemme parhaamme jotta niin teillä kuin meilläkin on turvallinen olla ravintolassamme tästä vallitsevasta koronatilanteesta huolimatta!

 

 

 

Zabuska

Zabuska on Keppana Kellarin väen hurtilla huumorilla tekemä vuosijulkaisu, joka ilmestyi tänä keväänä neljättä kertaa. Niin tätä uusinta lehteä kuin kaikkia edeltäviäkin julkaisuja myydään Keppanan kassalta 4,99€ hintaan niin kauan kuin niitä riittää.

Lehden vilpitön ja  alkuperäinen tarkoitus oli luoda kaikille lukijoille yhteinen areena jossa vaihtaa mielipiteitä, kertoilla muistoja ja jakaa kokemuksia. Kuvat ja kertomukset varsinkin entisaikojen tavoista, ihmisistä, tapahtumista kylällä ja lähiseudulla olivat erittäin tervetulleita. Itse ajattelimme osaltamme jakaa mm. niitä ravintola-alan mutkia ja kummallisuuksia, joita asiakkaana ei välttämättä tule havainnoiduksi. Iloksemme saimme mukaan monet lähiseudun kyläyhdistykset, jotka laajenevassa määrin ovat esitelleet toimintaansa lehdissämme.  Jokaisessa lehdessä on myös yritysesittely syystä tai toisesta siihen katsomastamme yritysvieraasta. Mainospaikat ovat kiihtyvällä tahdilla täyttyneet, ja toki lehti avaa joka numerossaan myös Keppanan perustajaperheen ajatuksia ja kokemuksia.

Laadukkaasta painojäljestä saamme kiittää Sälekarin kirjapainoa Somerolta. Fantastisen taiton, luovan ja toisinaan pienesti piilopiruilevan, taustalla on mahtava yhteistyö Inari Eklöf / Just Go Advertising Oy:n kanssa.

Koronatarjous 2020: Osta koko lukupaketti, numerot 1 – 4, nätisti yhteen vakumoituna, yhteishintaan 18€! Vain Keppanasta (No, saattaa löytyä myös Letkun Puodista ja Portaan Härkäpostista)

Tiedätkö muuten muita ravintoloita, jotka tekevät omaa lehteä….emme mekään!

Koivulan lomamökit

Keppanan läheisyydestä löytyy neljä mökkiä sekä tilaussauna. Pääasiallisin vuokra-aika mökeissä on viikko tai viikonloppu, mutta kaikesta voidaan neuvotella, vaikkapa vain yhdestä yöstä. Olemme vain tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta, mutta se jo riittää katkaisemaan arjen, ja voihan meiltä ajella vaikka päiväksi-pariksi Helsinkiin etätyöviikkona. Lähistöllä pääsee ulkoilemaan upeassa Liesjärven kansallispuistossa, seudulla on myös rutkasti liikunta-ja ulkoilupalvelujen tarjoajia ja ainahan sitä voi vain nautiskella hiljaisuudesta ja tähtitaivaasta, joka meillä täällä maalla ei piilottele katuvalojen takana. Vaihtoehdon mökkikokkaamiselle suo Keppanan keittiö, myös nesteytyspuolella on kohtalaisesti vaihtoehtoja tarjolla :o).

Tillaussaunalla ei ole yöpymismahdollisuutta, se on tarkoitettu vain illanistujaisiin. Helppo ja rento kaava illanistujaiselle on kerätä pikkubussiin mahtuva porukka, kurvata tontille, tulla ilmoittautumaan Keppanaan, samalla valita ruoat;  sitten käväistä saunassa, uimassa ja nauttia muutama neuvoa-antava tilaussaunalla, ja tulla sitten ruokailemaan ja viettämään ilta loppuun ravintolan puolelle taksin lähtöön saakka. Kysy ihmeessä lisää niin suunnitellaan juuri teille passelit kuviot! Huom. Tilaussaunaa ei vuokrata kesällä 2020 mikäli sen yläpuolella olevassa mökissä on parhaillaan vuokralaiset.

P.S. Etsitko tilapäistä majoitusta esimerkiksi työmiehillesi? Meidän kanssa onnistuu myös pidemmät vuokrasopimukset. Myös muutama mummonmökki vuosisopimuksella mahdollinen.

P.P.S. Koronakesänä 2020 kiinnitämme erityistä huomioita majoitustilojemme puhtauteen. Mökit ovat suhteellisen varattuja, joten vuokralaisen itsensä tekemän loppusiivouksen merkitys korostuu. Huolehdithan osaltasi siis siitä, että mökki jää jäljiltäsi samaan kuntoon kuin se oli tullessakin. Vaikka vaihtoväli olisi miten tiukka, suoritamme mökillä aina myös itse välitsekkauksen. Lisäksi pyyhimme AINA vuokralaisten vaihtuessa desinfioivalla yleispesuaineella sekä kertakäyttöpyyhkeellä KAIKKI TARTTUMISELLE ALTTIIT PINNAT kuten ovien kahvat, katkaisimet, kaukosäätimet, wc:n vetonupit, suihkut, kodinkoneiden kahvat jne.