A la carte

Annoksemme ovat rehellistä ja ronskia, konstailematonta ruokaa. Ei hienosteluun, vaan nälän poistoon tarkoitettua.

Tilaaminen

Ruokalistamme löytyy kokonaisuudessaan paikan päältä. Tupaan astuttuasi ota vain menu kassalta ja istahda pöytään lukuharjoituksiin.  Tilaukset tehdään tiskillä ja maksetaan etukäteen – kassalta saatu numerolappu toimii opastajana jotta annokset löytävät oikeat omistajansa, pidäthän sen siis selvästi esillä!

Kahvi ei kuulu annosten hintaan vaan maksaa erikseen, kuten myös vesi.

Possua, nautaa, kanaa, kalaa, karitsaa, hampurilaisia, ribsejä

Listalla on pääasiassa possunliha-annoksia,  mutta myös nautaa, kanaa, kalaa, karitsaa, hampurilaisia, ribsejä. Tulisen ruoan ystäville on tarjolla oikeasti tulista (kokeileppa Harmageddonia jollet usko). Perunavaihtoehtoja on useita, ja kasvisruokailijoille sekä lapsillekin löytyy tarjontaa. Listalla on myös alku-ja jälkiruokia, sekä pikkulämpimiä.

Erityisruokavaliot

Listalla on gluteenittomia sekä laktoosittomia vaihtoehtoja. Lisäksi suurinta osaa annoksista pystytään pienillä muutoksilla muokkaamaan sopivaksi. Kysy lisää kassalta.

 

 

 

 

AJANKOHTAISTA

Kesätöihin meille?

Meillä on rekry avoinna helmikuun 2020 loppuun saakka. Ilmoitus löytyy TE-keskuksen sivuilta. Käy kurkkaamassa ja ota yhteyttä :o).

asiakaspalvelu@keppana.com

 

 

Avoinna viikonloppuisin

Kausi 2020 on alkanut Ystävänpäivänä!

Aukioloaikamme ovat toistaiseksi seuraavat:

perjantaisin 11 – 22 (keittiö sulkeutuu tuntia ennen eli kello 21)

lauantaisin 11 – 22 ( keittiö sulkeutuu tuntia ennen eli kello 21)

sunnuntaisin 11 – 20 (keittiö sulkeutuu tuntia ennen eli kello 19)

Oikein hyvää alkavaa vuotta kaikille, tervetulotoivotuksin & jälleennäkemisen toivossa, Keppanan väki

MÖKKEJÄ + TILAUSSAUNA

Keppanan läheisyydestä löytyy neljä mökkiä sekä tilaussauna. Pääasiallisin vuokra-aika mökeissä on viikko tai viikonloppu, mutta kaikesta voidaan neuvotella, vaikkapa vain yhdestä yöstä. Olemme vain tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta, mutta se jo riittää katkaisemaan arjen, ja voihan meiltä ajella vaikka päiväksi-pariksi Helsinkiin etätyöviikkona. Lähistöllä pääsee ulkoilemaan upeassa Liesjärven kansallispuistossa, seudulla on myös rutkasti liikunta-ja ulkoilupalvelujen tarjoajia ja ainahan sitä voi vain nautiskella hiljaisuudesta ja tähtitaivaasta, joka meillä täällä maalla ei piilottele katuvalojen takana. Vaihtoehdon mökkikokkaamiselle suo Keppanan keittiö, myös nesteytyspuolella on kohtalaisesti vaihtoehtoja tarjolla :o).

Tillaussaunalla ei ole yöpymismahdollisuutta, se on tarkoitettu vain illanistujaisiin. Helppo ja rento kaava illanistujaiselle on kerätä pikkubussiin mahtuva porukka, kurvata tontille, tulla ilmoittautumaan Keppanaan, samalla valita ruoat;  sitten käväistä saunassa, uimassa ja nauttia muutama neuvoa-antava tilaussaunalla, ja tulla sitten ruokailemaan ja viettämään ilta loppuun ravintolan puolelle taksin lähtöön saakka. Kysy ihmeessä lisää niin suunnitellaan juuri teille passelit kuviot!

P.S. Etsitko tilapäistä majoitusta esimerkiksi työmiehillesi? Meidän kanssa onnistuu myös pidemmät vuokrasopimukset. Myös muutama mummonmökki vuosisopimuksella mahdollinen.