Vuokramökit

Ympärivuotiseen käyttöön

Koivula-kohteet sijaitsevat Tammelan kunnan Liesjärven kylässä Herttuanjärven läheisyydessä, ja ovat ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettuja.

Kesäaikaiseen käyttöön

Majaranta sijaitsee Nummi-Pusulan kunnassa Ahonpään kylässä Salovesi-nimisen järven rannalla. Tämä mökki on käytettävissä vain kesäaikaan.

Pitkäaikaiseen vuokraukseen

Annela, Saksila ja Telkänpesä sijaitsevat Nummi-Pusulan Karisjärven kylässä. Ne ovat kuivanmaan kohteita ja vain pitkäaikaiseen vuokraukseen (vuosi). Soita ja kysy lisää 0500 – 314 819 / Lahja Ihamäki

Vuorokaudeksi

Lyhyemmäksi ajaksi majoitusta etsivät, ottakaa yhteyttä asiakaspalvelu@keppana.com.

Mökkien perusvarustus

Perusvarustuksena jokaisessa mökissä on, ellei toisin mainita:

 • sähkölämmitys
 • ilmalämpöpumppu
 • juokseva kylmä ja lämmin vesi
 • sähkösauna
 • sisä-wc
 • takka  – puuvarastot sijaitsevat mökkien välittömässä läheisyydessä
 • televisio, radio
 • pyykinpesukone
 • kattava keittiövarustus (jääkaappi-pakastin, sähköliesi uunilla, astianpesukone , mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, ruokailu- sekä perusruoanlaittovälineet kohteen henkilömäärälle)
 • vuodevaatteet kohteen henkilömäärälle (=peitot ja tyynyt)
 • pinnasänky
 • grilli
 • ranta + vene käytössä . Veneilyliivejä ei ole talon puolesta saatavilla – veneily jokaisen omalla vastuulla. Muistathan myös ettei vieraalta laiturilta koskaan ole viisasta hypätä pää tai edes jalat edellä, vaan aina varovasti joko rappuja pitkin tai rannasta kävellen.

Muistathan ottaa mukaan ainakin nämä:

 • kylpypyyhkeet kaikille
 • liinavaatteet kaikille (= aluslakana, pussilakana sekä tyynyliina)
 • ehkä pieni käsipyyheliina keittiöön?
 • ehkä pieni käsipyyheliina myös vessaan?
 • roskapusseja
 • riittävästi wc-paperia
 • talouspaperia
 • pesuainetta tiskaamiseen (koneelliseen tai käsipesuun)
 • pesuainetta pyykinpesuun
 • suodatinpapereita
 • tulitikkuja ja/tai sytytyspaloja
 • grillihiiliä sekä sytytinnestettä
 • veneilyliivit jos katsot aiheellisiksi – vesillä omalla vastuulla
 • hyttyskarkotetta ja -savuja yms. mahdollisten kesäisten ystävien häätöön
 • jos lemmikit salliva kohde, omat lelut, viltit, patjat, ruokakipot myös hänelle mukaan :o)
Muuta huomioitavaa

Asiakkaan tulee luovuttaa mökit siivottuina siihen kuntoon kuin missä ne olivat tullessakin. Erillismaksusta meiltä voi ostaa liinavaatteet (15€/hlö/setti sis. aluslakanan, pussilakanan, tyynyliinan ja kylpypyyhkeen) sekä loppusiivouksen (100€).

HUOMIO. Koronakesänä 2020 kiinnitämme erityistä huomiota majoitustilojemme puhtauteen. Mökit ovat suhteellisen varattuja, joten vuokralaisen itsensä tekemän loppusiivouksen merkitys korostuu. Huolehdithan osaltasi siis siitä, että mökki jää jäljiltäsi samaan kuntoon kuin se oli tullessakin. Vaikka vaihtoväli olisi miten tiukka, suoritamme mökillä aina myös itse välitsekkauksen. Lisäksi pyyhimme tänä kautena AINA vuokralaisten vaihtuessa desinfioivalla yleispesuaineella sekä kertakäyttöpyyhkeellä KAIKKI TARTTUMISELLE ALTTIIT PINNAT kuten ovien kahvat, katkaisimet, kaukosäätimet, wc:n vetonupit, suihkut, kodinkoneiden kahvat jne.

Koivula-kohteissa ei sallita lemmikkieläimiä. Lemmikkieläimet sallivia kohteita ovat Majaranta ja Telkänpesä. Huomioittehan muut vuokralaiset ottamalla lemmikillenne omat viltit, patjat, ruokakipot, lelut yms. mukaan. 

 

Mökkialueellamme ei ole leirintäalueoikeuksia. Alueellemme tai parkkipaikoillemme ei siis saa valitettavasti majoittua matkailuvaunulla tai matkailuautolla. Lähimmät siihen soveltuvat paikat ovat Salkolan levähdysalue 2-tien varressa (noin 8 km päässä Keppanasta) sekä Venesillan leirintäelue Tammelassa (noin 15 km Keppanasta).

Myöskään telttamajoitus ei ole sallittua.

AJANKOHTAISTA

Koronarajoitukset

Kaikki asiakaspaikkamme ovat tällä hetkellä käytettävissä. Otamme koronarajoitukset edelleen tosissamme, ja noudatamme itse toiminnassamme kaikkia määräyksiä ja rajoituksia joita on tässä tilanteessa asetettu, ja joita tullaan mahdollisesti lisää asettamaan, ja toivomme samaa myös teiltä.

ETHÄN SIIS, ARVOISA ASIAKAS, TULE OIREISENA TAI KORONALLE ALTISTUNEENA MEILLE.

Toivomme myös että peset ahkerasti käsiäsi, meillä käytössäsi on viisi käsienpesupistettä – kaksi alakerrassa, kaksi yläkerrassa sekä yksi terassilla.

Kunnioitathan kanssakulkijaasi sekä henkilökuntaamme pitämällä riittävää turvaetäisyyttä. Kiinnitäthän erityistä tarkkuutta kohtaamisiiin merkkaamissamme pullonkauloissa; polulla, ulko-ovella, terassin ovilla, rapuissa, tupakointipisteellä sekä wc-jonoissa.

Suosittelemme ruokatilausten päättämistä jo ulkotiloissa – pihallamme on menuteline – sekä tilausten tekemistä kassalta yksi henkilö tai seurue kerrallaan. Kassalla on sekä pleksillinen että pleksitön piste asiointia varten. Jos mahdollista, käytäthän lähimaksua.

Päättää voi myös sisällä – menut ovat pöydissä tai kassan lähistöllä.

Olemme päivittäneet siivousohjelmamme vastaamaan tartuntatautien leviämisen estämistä. Käytännössä tämä tarkoittaa tutun hygieniatason ylläpitämistä tehostetummin sekä säännöllisemmin. Kaikki kosketukselle alttiin pinnat kuten ovenkahvat, vetimet, käsinojat, pöytäpinnat, baaritiski, valonkatkaisijat, maksupääte, mausteikot, menut, puhdistetaan vähintään kaksi kertaa päivässä kertakäyttöliinaa ja desinfioivaa puhdistuainetta käyttäen. Saniteettitilat puhdistetaan tehostetusti. Tarkempi siivousohjema on nähtävissä ravintolan sisätiloissa.

Henkilökuntamme on pieni ja pysyvä. Emme tule töihin vähääkään kipeänä, ja vapaa-ajallammekin käyttäydymme niin ettemme toiminnallamme vaaranna omaa tai toisten terveyttä.  Useimmilla meistä on koulutus hoito- ja/tai ravintola-alalta, joten hygieniastandardimme ovat jo valmiiksi korkealla.

Teemme kaikkemme että meille on turvallista tulla. Kaikissa mieltä painavissa asioissa olkaa yhteydessä joko soittamalla  03 – 43 55 308, 040 – 58 22 917, 0400 – 314 819 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@keppana.com.

Syksyn aukioloajat alkaen 3.8.20

MAANANTAISTA 3.8.20 ALKAEN SIIRRYMME SYYSAUKIOLOIHIN:

to 12 – 21 (keittiö 20)

pe 12 – 21 (keittiö 20)

la 12 – 21 (keittiö 20)

su 12 – 21 (keittiö 20)

Maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin olemme suljettu.

Aina kannattaa kuitenkin ottaa yhteyttä, mahdollisuuksien mukaan voimme avata myös muina aikoina.

Kontaktoi siis; asiakaspalvelu@keppana.com tai soita 040 58 22 917 / Arja, 0400  314 819 / Anne

Aukioloihin saattaa vielä tulla muutoksia syksyn mittaan. Pahoittelemme poikkeusvuodesta johtuvaa tilannetta. 

 

 

 

Zabuska

Zabuska on Keppana Kellarin väen hurtilla huumorilla tekemä vuosijulkaisu, joka ilmestyi tänä keväänä neljättä kertaa. Niin tätä uusinta lehteä kuin kaikkia edeltäviäkin julkaisuja myydään Keppanan kassalta 4,99€ hintaan niin kauan kuin niitä riittää.

Lehden vilpitön ja  alkuperäinen tarkoitus oli luoda kaikille lukijoille yhteinen areena jossa vaihtaa mielipiteitä, kertoilla muistoja ja jakaa kokemuksia. Kuvat ja kertomukset varsinkin entisaikojen tavoista, ihmisistä, tapahtumista kylällä ja lähiseudulla olivat erittäin tervetulleita. Itse ajattelimme osaltamme jakaa mm. niitä ravintola-alan mutkia ja kummallisuuksia, joita asiakkaana ei välttämättä tule havainnoiduksi. Iloksemme saimme mukaan monet lähiseudun kyläyhdistykset, jotka laajenevassa määrin ovat esitelleet toimintaansa lehdissämme.  Jokaisessa lehdessä on myös yritysesittely syystä tai toisesta siihen katsomastamme yritysvieraasta. Mainospaikat ovat kiihtyvällä tahdilla täyttyneet, ja toki lehti avaa joka numerossaan myös Keppanan perustajaperheen ajatuksia ja kokemuksia.

Laadukkaasta painojäljestä saamme kiittää Sälekarin kirjapainoa Somerolta. Fantastisen taiton, luovan ja toisinaan pienesti piilopiruilevan, taustalla on mahtava yhteistyö Inari Eklöf / Just Go Advertising Oy:n kanssa.

Koronatarjous 2020: Osta koko lukupaketti, numerot 1 – 4, nätisti yhteen vakumoituna, yhteishintaan 18€! Vain Keppanasta (No, saattaa löytyä myös Letkun Puodista ja Portaan Härkäpostista)

Tiedätkö muuten muita ravintoloita, jotka tekevät omaa lehteä….emme mekään!

Koivulan lomamökit

Keppanan läheisyydestä löytyy neljä mökkiä sekä tilaussauna. Pääasiallisin vuokra-aika mökeissä on viikko tai viikonloppu, mutta kaikesta voidaan neuvotella, vaikkapa vain yhdestä yöstä. Olemme vain tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta, mutta se jo riittää katkaisemaan arjen, ja voihan meiltä ajella vaikka päiväksi-pariksi Helsinkiin etätyöviikkona. Lähistöllä pääsee ulkoilemaan upeassa Liesjärven kansallispuistossa, seudulla on myös rutkasti liikunta-ja ulkoilupalvelujen tarjoajia ja ainahan sitä voi vain nautiskella hiljaisuudesta ja tähtitaivaasta, joka meillä täällä maalla ei piilottele katuvalojen takana. Vaihtoehdon mökkikokkaamiselle suo Keppanan keittiö, myös nesteytyspuolella on kohtalaisesti vaihtoehtoja tarjolla :o).

Tillaussaunalla ei ole yöpymismahdollisuutta, se on tarkoitettu vain illanistujaisiin. Helppo ja rento kaava illanistujaiselle on kerätä pikkubussiin mahtuva porukka, kurvata tontille, tulla ilmoittautumaan Keppanaan, samalla valita ruoat;  sitten käväistä saunassa, uimassa ja nauttia muutama neuvoa-antava tilaussaunalla, ja tulla sitten ruokailemaan ja viettämään ilta loppuun ravintolan puolelle taksin lähtöön saakka. Kysy ihmeessä lisää niin suunnitellaan juuri teille passelit kuviot! Huom. Tilaussaunaa ei vuokrata kesällä 2020 mikäli sen yläpuolella olevassa mökissä on parhaillaan vuokralaiset.

P.S. Etsitko tilapäistä majoitusta esimerkiksi työmiehillesi? Meidän kanssa onnistuu myös pidemmät vuokrasopimukset. Myös muutama mummonmökki vuosisopimuksella mahdollinen.

P.P.S. Koronakesänä 2020 kiinnitämme erityistä huomioita majoitustilojemme puhtauteen. Mökit ovat suhteellisen varattuja, joten vuokralaisen itsensä tekemän loppusiivouksen merkitys korostuu. Huolehdithan osaltasi siis siitä, että mökki jää jäljiltäsi samaan kuntoon kuin se oli tullessakin. Vaikka vaihtoväli olisi miten tiukka, suoritamme mökillä aina myös itse välitsekkauksen. Lisäksi pyyhimme AINA vuokralaisten vaihtuessa desinfioivalla yleispesuaineella sekä kertakäyttöpyyhkeellä KAIKKI TARTTUMISELLE ALTTIIT PINNAT kuten ovien kahvat, katkaisimet, kaukosäätimet, wc:n vetonupit, suihkut, kodinkoneiden kahvat jne.

Ala-Koivula

Ala-Koivula

5 henkilöä, 60 m2

Ylä-Koivula

Ylä-Koivula

5 henkilöä, 82 m2

Ranta-Koivula

Ranta-Koivula

6 henkilöä, 63 m2

Villa-Koivula

Villa-Koivula

7 henkilöä, 115 m2

Majaranta

Majaranta

2 henkilöä, 20 m2

Annela

Annela

4 henkilöä, 47 m2