Juomavalikoima on laaja

Meillä on Liesjärven kylän laajin juomavalikoima. Itse asiassa olisimme uteliaita kuulemaan, mitkä muut paikat Hämeessä tai koko eteläisessä Suomessa voivat tarjota parhaimmillaan noin 280 eri olutmerkkiä, noin 550 eri viskilaatua tai ylipäätään noin 1400 eri merkkiä alkoholijuomia.

Viski

Viskivalikoimamme on melkoinen. Valitetettavasti tilanpuutteen vuoksi viskipullomme kiipeilevät ”pitkin seiniä sikin sokin siellä täällä”, mutta pienellä seikkailumielellä ja baarimikon akrobaattisella avustuksella niiden omatoiminen tutkiminen ja maisteleminen onnistuu vallan mainiosti. Myös rennot viskitastingit voivat olla mahdollisia, ota yhteyttä niin sovitaan paremmin.

Olut

Olutvalikoimamme on erään olutasiantuntijan sanoin sanottuna hämmentävän laaja. Hanaolutta ei ole, kuten ei listaa kaapin antimistakaan. Sinun on vain silmäiltävä kylmäkaappien hyllyjä, joissa valikoimassa kyseisellä hetkellä olevat oluet ovat suloisesti sekaisin ilman minkäänlaista selkeää punaista lankaa. On aivan itsestäsi kiinni millä perusteella oluesi tai muun juomasi valitset!  Yhteen vetoaa kiva etiketti, toinen taas haluaa oluen joka ei maistu oluelta, kolmas metsästää ipamaisinta ipaa. Haluat sitten seikkailla tai pysyä tutussa ja turvallisessa, meillä se onnistuu, eikä kukaan tuomitse! Eri olutlajeja löytyy hieman sesongin ajankohdasta riippuen reilusta sadasta vajaaseen kolmeensataan.

Alkoholittomat juomat

Alkoholittomien oluiden ja siidereiden lisäksi meillä on laaja valikoima virvoitusjuomia.

Alkoholin mukaanmyynti klo 21 saakka

Meiltä voi ostaa mukaan enintään 5,5 tilavuusprosenttia alkoholia sisältäviä juomia kello 9 – 21 välisenä aikana.

Ja hei P.S. – Myynnissä on myös koiraolutta, koirille!

 

AJANKOHTAISTA

Kesätöitä tarjolla

Niin että millaistakohan meillä sitten oikein olisi olla kesätöissä?

No. Ainakin aiempien vuosiemme kokemusasiantuntijat sanovat että päivät menee tosi nopsaan. Tekemistä on paljon, ja se on vaihtelevaa. Työkaverit on ihania, jokainen saa olla oma itsensä ja puhalletaan yhteen hiileen – on sellainen perhefiilis niinku. Asiakkaat on ihan mahtavia, ja moni tykkää tästä miljööstäkin, kauniin luonnon keskellä ja sisältäkin tämä on sellainen ei-ihan-niin perinteinen ravintola.

Me ollaan aika juttelevaista sakkia täällä, mutta ei se haittaa jos et ole puhelias, ei tarvi olla, saa olla myös hiljainen. Täällä on monenlaista hommaa tarjolla ja jokainen löytää kyllä paikkansa. Sen verran olisi hyvä pystyä ilmaisemaan itseään että osaa sanoa mikä työpiste itseäsi eniten kiinnostaisi. Auto/mopo/tms ja kortti pitää tietty olla että pääsee kulkemaan, ja noin yleisesti intoa työntekoon.

Otahan yhteyttä vaan – mitä pikemmin sen parempi 🙂

Terkuin Anne ja Arja ”pomot”

 

Tilannetiedotus

Asfaltti alkaa pilkottaa parkkipaikalla ja Kellarin koekeittiötä käynnistellään. Kaappeihin on saapunut uutuuksia ja kauan kaivattuja tuttuja tuotteita. Jos kaikki menee suunnitellusti, niin palvelemme ilolla Pitkäperjantaista 7.4.2023 kello 12 alkaen viikonloppuisin – tulkaahan moikkaamaan!