Tilaussauna järven rannalla – syö, juo & sauno

Herttuanjärven rannalla olevan vuokramökin Ranta-Koivulan pohjakerroksessa sijaitsevat tilaussaunatilat. Noin 50m2 tiloissa on sauna, pesuhuone, pukuhuone, wc sekä tupa, jossa keittiönurkkaus. Keittiövarustus sisältää jääkaappi/pakastimen, sähkölieden uunilla, mikron ja kahvinkeittimen. Perusastiasto on vaatimaton, kannattaa ottaa kertakäyttöastioita mukaan. Varaava takka löytyy. Omat saunajuomat mukaan.

Tupa sopii parhaiten enintään noin 10-15 hengen saunailtoihin. Huomioithan että tilassa ei ole yöpymismahdollisuutta. Saunaan mahtuu kerrallaan 4 – 5 henkilöä. Saunassa on sähkökiuas, jonka asiakas laittaa itse päälle oman aikataulunsa mukaisesti.  Tilauksesta sauna voidaan myös lämmittää valmiiksi joko sähköllä (50€) tai kertalämmitteisellä puulla (100€). Kertalämmitteisen kiukaan löylyt ovat aivan omaa luokkaansa ja elämys jo sinänsä monelle peruskiukaan käyttäjälle.

Ranta on matala, hiekkapohjainen eikä siinä ole laituria. Pieni kattamaton terassi maantasalla on saunojien käytettävissä.

Perushinta 6 henkilölle 250e/ilta, lisähenkilöt 10e/hlö.

Huomio! Vuonna 2024 tilaussaunaa ei vuokrata, jos yläpuolella oleva vuokramökki on jo vuokrattu kyseiselle ajankohdalle, eikä päinvastoin. 

AJANKOHTAISTA

Avoinna joka päivä

Palvelemme joka päivä:

Maanantaisin kello 12 – 20

Tiistaisin kello 12 – 20

Keskiviikkoisin kello 12 – 20

Torstaisin kello 12 – 20

Perjantaisin kello  12 – 20

Lauantaisin kello 12 – 21

Sunnuntaisin kello 12 – 19

KEITTIÖ MENEE KIINNI TUNTIA ENNEN SULKEMISAIKAA, PILKKU TULEE PUOLELTA.

Lämpimästi tervetuloa!