Vuokramökki Ylä-Koivula 5 hlöä

Kun pitää oikaista yöksi – ja kyllä pidemmäksikin aikaa onnistuu

Rakennukset/tontti:

 • kaksi rakennusta – lämmin ala yhteensä 82 m2 , rakennusvuosi 1990
 • päärakennus kaksikerroksinen, lautarakenteinen, noin 55 m2
 • saunarakennus yksikerroksinen, lautarakenteinen, noin 27 m2
 • rakennusten välissä kattamaton mutta suhteellisen suojaisa terassi, josta siis kulku saunaan ja vessaan ( ei erillistä wc:tä)
 • puuvarasto 10 m
 • yhteisrantaan 150 m hiekkatietä pitkin, vene ja laituri käytettävissä
 • lähin mökki Ala-Koivula 60 m
 • Keppana Kellarin läheisyydessä (ravintolarakennuksen toisella puolella)

Päärakennus:

 • makuupaikat: yläkerrassa makuuhuone (jossa parisänky ja kaksi yhden hengen vuodetta) sekä pikkuaula (jossa kapeahko parisänky ja yksi yhden hengen vuode)
 • Keittiövarustus: jääkaappi-pakastin, sähköliesi uunilla, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, astianpesukone, leivänpaahdin. Ruokailu- ja ruoanlaittovälineet viidelle hengelle.
 • valmistakka
 • televisio, kelloradio

Saunarakennus:

 • pieni pukuhuone, jossa yksi lyhyehkö varavuode sekä pyykinpesukone
 • wc kylpyhuoneen yhteydessä
 • sähkösauna

Erityistä mainittavaa:

 • Tämä mökki ainoa kohteistamme, jota vuokrataan yhdeksi yöksi
 • Myös pidemmäksi aikaa (esim. puunistuttajat, tietyömaalaiset, räjäytystyömaalaiset yms.)
 • Suosittu myös luonnossa liikkujien yösijana, ”suihku- ja saunapaikkana” sekä oikaisupaikkana Keppanassa vietetyn olut- tai viskinmaisteluillan päätteeksi
 • Mahdollisuus tilata enintään 5,5 vol% sisältäviä juomia valmiiksi jääkaappiin odottamaan
 • lemmikkieläimet kiellettyjä

AJANKOHTAISTA

Avoinna viikonloppuisin

Aukioloajat toistaiseksi alkaen perjantaista 23.4.21:

perjantaisin klo 12 – 19.30 (keittiö sulkeutuu sekä anniskelu päättyy klo 19)

lauantaisin klo 12 – 19.30 (keittiö sulkeutuu sekä anniskelu päättyy klo 19)

sunnuntaisin klo 12 – 19.30 (keittiö sulkeutuu sekä anniskelu päättyy klo 19)

 

Viikosta 19 alkaen lisäämme aukioloihin myös torstait.

Helatorstaina 13.5 palvelemme siis klo 12 -19, kuten tulevinakin torstaina siitä eteenpäin.

 

HUOMIOT:

Valtiovalta tarkastelee tilannetta viikottain, äkilliset muutokset ovat mahdollisia.

Asiakaspaikoista vain puolet käytössä. Pöytävarausmahdollisuus on.

 

Kesätöitä

Koronapandemiasta huolimatta uskomme tulevaan kesään. Meillä on jo hieno työtiimi kasassa, mutta muutama lisävahvistuskin mahtuu vielä. Kokin, tarjoilijan ja kassan lisäksi tarjoamme työelämään tutustumispaikkoja muutamalle reippaalle 14-15-vuotiaalle. Alla pienet kuvaukset eri tehtävistä – jos yhtäänkään tunnet hengenheimolaisuutta, niin ota rohkeasti yhteyttä!

Ehdoton vaatimus on ajokortti ja oma auto – alaikäisellä muu kulkemisen mahdollisuus. Etusijalle asetamme hakijat ”omalta kylältä”.

Kokki: Ei haittaa vaikka olisit vähän temperamenttisempikin tapaus, pääasia että homma toimii, et hyydy kiireessä ja tulet toisten kanssa toimeen. Saat olla myös täysin introvertti, tai mitä vaan siltä väliltä, mutta samoilla edellytyksillä. Tietty perfektionismi on paikallaan, mutta ei ääripäähän vietynä. Haluat tehdä kauniita annoksia, täydellisiä kastikkeita ja näet eron välinpitämättömästi ja rakkaudella paistetun pihvin välillä. Ei ole väliä työskenteletkö siististi vai roiskuuko rapatessa – sen seuraamukset kannat itse keittiössä. Osaat ajatella järjestelmällisesti sekä taloudellisesti, ja ymmärrät että tehtäväsi on huolehtia keittiöstä kokonaisuutena. Osaat priorisoida. To do – listat ovat arkipäivää, etkä lamaannu niiden edessä vaan tartut härkää sarvista ja alat töihin. Pyrit pärjäämään itsenäisesti niin pitkälle kuin mahdollista, mutta osaat myös pyytää apua kun tilanne sitä vaatii. Ymmärrät että jokaisen bongin takana on maksava ja annostaan odottava asiakas. Työkaverina olet reilu ja työntekijänä sanasi mittainen. Fyysistä kuntoa ja henkistä kanttia löytyy. Saat suusi auki epäkohdista ennen kuin niistä tulee elämää suurempia kysymyksiä. Osaat neuvotella ja joustaa, eikä naisjohtajuus ole sinulle ongelma.

Kassa: Olet rento ja miellyttäväkäytöksinen. Sinulle on tyypillistä tulla sujuvasti toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa. Olet herkkä ihmisten viesteille mutta sen verran paksunahkainen että osaat sopivasti suodattaa haastavat tilanteet. Fyysisesti kestät päivän seisomisen kassan takana, ja henkisesti ihmisten katseet sekä mahdolliset reklamaatiotilanteet. Kassasi täsmäävät, tai jolleivat, sille löytyy hyvä selitys. Pidät juomakaapit edustuskunnossa ja kahvipisteen valmiina. Myyntityö ja ihmisten kanssa seurustelu on sinusta kivaa, eikä roisikaan huumorintaju haittaa jos osaat sitä fiksusti käytttää. Olet koko paikan käyntikortti, jonka perusteella meistä luodaan mielikuva, ja haluat sen mielikuvan olevan hyvä. Oma olut-tai viskiharrastus lasketaan eduksi mutta ei ole välttämätön.

Juoksija ( = tarjoilija): Olet hyväkuntoinen ja siivousintoinen. Et kyllästy helposti rutiineihin, vaan suorastaan rakastat niitä. Samaan aikaan yksitoikkoinen työsi on tosi monipuolista. Sinua voidaan huutaa viiteenkin paikkaan samaan aikaan, ja sinun tulee oppia mihin reagoida ensin ja missä järjestyksessä. Tästä tehtävästä kasvavat perinteisesti talon huipputyöntekijät, jotka halutessaan tulevina vuosina helposti etenevät muihinkin tehtäviin ja pärjäävät niissä loistavasti. Asiakkaille olet ystävällinen ja rennon asiallinen, mutta myös kylmäpäinen ja sen verran itsenäinen ettei pieni kommentointi sysää sinua raiteiltasi. Jos olet hauska ja hyvä suustasi, näytät sen myös asiakkaille. Hiljaisempaa sorttia olevalta riittää hymy ja kohteliaisuus.

Tiskari: Toimenkuvana huolehtia molemmista tiskipisteistä sekä astioiden blokkaaminen ( = likaisten astioiden kerääminen salista ja terassilta). Tiskarin tehtäviin etsimme lähinnä työelämään tutustuvia alaikäisiä.

Meillä päivät menevät nopeasti ja vaihtelevasti, tekemistä riittää. Työkaverit ovat pääsääntöisesti aivan huikeita, ilmapiiri salliva ja pomotkin rentoja (ainakin tiettyyn rajaan saakka ;o) . Asioista pystytään aina puhumaan ja sopimaan, eikä kenenkään tarvitse olla yhtään enempää kuin oikeasti on. Jos tällainen puhuttelee ja olet valmis uhraamaan kesäsi työnteolle, niin paas soittaen tai laita meiliä joko Annelle tai Arjalle:

Anne Ihamäki, asiakaspalvelu@keppana.com, 0400 314 819

Arja Kuula, arjakuula@keppana.com, 040 58 22 917