Ravintola Keppana Kellari
– korven kauneutta & erämaan eksotiikkaa, jo vuodesta 1992

Keppana Kellarin toiminnan alkamisesta tuli syksyllä 2017 kuluneeksi 25 vuotta.

Alun perin tilan omien mökkiläisten elintarviketarpeeseen perustetusta pienestä kioskista on kasvanut näihin päiviin mennessä paikkansa vakiinnuttanut metsäravintola, joka lienee kuuluisin niin laajasta juomavalikoimastaan, humoristisesta ruokalistastaan kuin persoonallisesta ja ainutlaatuisesta miljööstäänkin. Ravintolarakennus on alunperin 1930-luvun rintamamiestalo, jonka pohjakerrokseen ravintola monen mutkan kautta lopulta muodostui. ”Muutaman vuoden” puuhastelun jäljiltä alkuperäistä rakennusta ei kuitenkaan enää ole nähtävissä, arvailtavissa korkeintaan!

Ravintolaan voi ruokailun ja juomailun lisäksi poiketa ihan vaan kahvillekin, tai jäätelöannokselle. Meillä on myös myynnissä mm. pieniä, vaihtelevia eriä elintarvikkeita kuten Someron Palvin herkullisia lihajalosteita, talon omaa viskisäilykettä Raavasta sekä kaikenlaista ”muuta pientä” kuten pipoja, jääkaappimagneetteja, ämpäreitä, kesähattuja, koiraolutta, oma lehtemme Zabuska….Keväällä 2018 haimme ja saimme ulosmyyntiluvat juomille, joiden tilavuusprosentti on enintään 5,5, joten meiltä nyt kätevästi apua äkilliseen saunakaljavajeeseen (klo 21 saakka).

Meiltä voi myös nostaa käteistä (lähin Ottomatti kun on Karkkilassa 25 km tai Forssassa 34 km).

Ravintolassa on kaunis ja luonnonläheinen terassi – tupakointi on terassilla mahdollista siihen tarkoitussa tupakointikopissa, lisäksi polttaa voi parkkipaikan perällä sille merkatulla alueella. Koiria ei valitettavasti saa tuoda ravintolaan (paitsi opaskoirat). Ymmärrämme että karvaista kaveria ei aina voi jättää reissujen ajaksi kotiinkaan, mutta pyydämme että huomioisitte toiveemme, ja ulkoiluttaisitte ystävänne ennen tai jälkeen piha-alueellemme tulon. Henkilökunnaltamme saa kyllä vesiastioita, joilla juottaa janoista autossa odottajaa. Kaljaakin on tarjolla – oikeasti, meillä on myynnissä koirille tarkoitettua koirakaljaa!