”Kiinni mutta auki” perjantaina 27.11.20 klo 15-21

Tervetuloa perjantai-ehtoota istumaan!

Keittiöltä tarjolla seuraavat lihaisat vaihtoehdot:

Liesleike 18,60€

Lieslehti 17,60€

File el Paso aurajuustokastikkeella 16,95€

Tilaukset etukäteen – soita/wappaa Arja 040 – 58 22 917 tai soita aukioloajan puitteissa Keppanaan 03-43 55 308

Myös mukaan!

Kausi 2020 on päättynyt – joitakin hajapäiviä luvassa

Virallisesti ravintolan kausi 2020 on päättynyt Isänpäiväsunnuntaihin 8. marraskuuta.

Ovet voidaan kuitenkin resurssien niin sallitessa avata vielä tämän jälkeenkin tilauksesta, esimerkiksi muutaman tunnin viskin- tai oluiden maistelua varten.

Keittiö pystyy tarjoamaan hyvin, hyvin suppean valikoiman ruokia; kulloisenkin hajapäivän tarjonta on esillä tiskillä / kysy kassalta,  tai sen voi  myös pyytää etukäteen joko soittamalla Arjalle 040 – 58 22 917 tai laittamalla sähköpostia hyvissä ajoin arjakuula@keppana.com.

SOVITUT HAJA-AUKIOLOPÄIVÄT TOISTAISEKSI OVAT:

Pe 27.11. klo 15.00 – 21.00

La 19.12. klo 16 – 19

Nämä suunnitelmat voivat kuitenkin vielä elää suuntaan tai toiseen, aukiolo kannattaa aina ehdottomasti varmistaa joko tältä palstalta tai mieluiten soittamalla!

Kiitos teille kaikille upeille asiakkaillemme kärsivällisyydestä ja joustavuudesta tänä poikkeuksellisena koronavuonna 2020.

Oikein mukavaa vuodenvaihdetta toivotellen Keppanan väki

 

Koronarajoitukset – asiakaspaikkoja käytössä 75%

Arvoisa asiakas

Meillä on 75 % asiakaspaikoista käytössä alkaen 1.11.2020.

Toimi on hallituksen määräämä, ja sen tarkoitus on estää/hidastaa koronaviruksen leviämistä Kanta-Hämeessä, jossa koronapandemia on parhaillaan kiihtymisvaiheessa (1.11.2020).

Meillä on vastuullisuussuunnitelma luettavissa ulko-ovessamme, lisätietoja saa henkilökunnalta. Noudatamme toiminnassamme kaikkia niitä määräyksiä ja rajoituksia joita on tässä tilanteessa asetettu, ja joita tullaan mahdollisesti lisää asettamaan, ja toivomme samaa myös teiltä.

SIKSI, ARVOISA ASIAKKAAMME:

  • ETHÄN TULE OIREISENA TAI KORONALLE ALTISTUNEENA MEILLE
  • PESETHÄN KÄTESI VÄLITTÖMÄSTI SAAVUTTUASI TALOON
  • YSKÄISET JA AIVASTAT KAINALOON
  • PIDÄT TURVAVÄLIT TOISIIN ASIAKKAISIIN SEKÄ HENKILÖKUNTAAN

Lievästikin hengitystieoireisena, jää kotiin – tule vasta kun olet oikeasti oireeton. Jos olet käynyt koronatestissä, tule meille vasta kun olet saanut negatiivisen vastauksen.

Toivomme että peset kätesi välittömästi tultuasi meille. Alakerrassa on kaksi käsienpesupistettä, samoin yläkerrassa. Pesethän kätesi kunnolla, vaahdottamalla saippuaa kunnolla käsissäsi ainakin 20 sekuntia sekä huuhtelemalla ja kuivaamalla kätesi huolellisesti. WHO ja THL suosittelevat ensisijaisesti käsien pesua saippualla ja vedellä koronaviruksen leviämisen estämiseksi, käsidesin käyttöä toissijaisesti vain paikoissa, joissa ei käsipesun mahdollisuutta ole.

Kunnioitathan muita asiakkaita sekä henkilökuntaamme pitämällä riittävää turvaetäisyyttä varsinkin merkkaamissamme pullonkauloissa; polulla, ulko-ovella, terassin ovilla, rapuissa, tupakointipisteellä sekä wc-jonoissa. Meillä ei ole lattiassa välimatkasta kertovia tarroja, mutta luotamme siihen että osaat pitää metrin etäisyyttä niin edessäsi kuin takanasikin olevaan. Etäisyyttä saa myös pyytää vierustoverilta, se ei ole mitenkään kiellettyä. Meillä on käytössä vain yksi kassa, jotta jonotus olisi selkeämpää ja turvavälien pitäminen kontrolloidumpaa – toki palvelu on samalla hitaampaa, josta olemme pahoillamme.

Suosittelemme ruokatilausten päättämistä jo ulkotiloissa – pihallamme on menuteline – sekä tilausten tekemistä kassalta yksi henkilö tai seurue kerrallaan. Päättää voi myös sisällä – menut ovat pöydissä tai kassan lähistöllä. Henkilökunnalta voi pyytää paperia ja kynän tilauksen pöydässä itselleen kirjoittamista varten. Kassalla on pleksi asiointia varten. Maksathan lähimaksulla aina kun voit.

Siivousohjelmamme on päivitetty vastaamaan tartuntatautien leviämisen estämistä. Käytännössä tämä tarkoittaa tutun hygieniatason ylläpitämistä tehostetummin sekä säännöllisemmin. Kaikki kosketukselle alttiit pinnat kuten ovenkahvat, vetimet, käsinojat, pöytäpinnat, baaritiski, valonkatkaisijat, maksupääte, mausteikot, menut, puhdistetaan vähintään kaksi kertaa päivässä kertakäyttöliinaa ja desinfioivaa puhdistuainetta käyttäen. Saniteettitilat puhdistetaan tehostetusti.

Henkilökuntamme on pieni ja pysyvä. Emme tule töihin vähääkään kipeänä, ja vapaa-ajallammekin käyttäydymme niin ettemme toiminnallamme vaaranna omaa tai toisten terveyttä.

Teemme kaikkemme että meille on turvallista tulla. Kannathan myös sinä, arvoisa asiakkaamme, oman vastuusi niin että myös meidän on turvallista palvella teitä. Toimitaan vastuullisesti, tehdään kaikkemme suojellaksemme riskiryhmiä, mutta pyritään silti pitämään myös yhteiskunnan pyörät pyörimässä, eikös juu?

Turvallisesti tervetuloa toivoo Keppanan väki

 

 

Koivulan lomamökit & tilaussauna

Keppanan läheisyydestä löytyy neljä mökkiä sekä tilaussauna. Pääasiallisin vuokra-aika mökeissä on viikko tai viikonloppu, mutta kaikesta voidaan neuvotella, vaikkapa vain yhdestä yöstä. Olemme vain tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta, mutta se jo riittää katkaisemaan arjen, ja voihan meiltä ajella vaikka päiväksi-pariksi Helsinkiin etätyöviikkona. Lähistöllä pääsee ulkoilemaan upeassa Liesjärven kansallispuistossa, seudulla on myös rutkasti liikunta-ja ulkoilupalvelujen tarjoajia ja ainahan sitä voi vain nautiskella hiljaisuudesta ja tähtitaivaasta, joka meillä täällä maalla ei piilottele katuvalojen takana. Vaihtoehdon mökkikokkaamiselle suo Keppanan keittiö, myös nesteytyspuolella on kohtalaisesti vaihtoehtoja tarjolla :o). Huomioithan ravintolan aukioloajat.

Tillaussaunalla ei ole yöpymismahdollisuutta, se on tarkoitettu vain illanistujaisiin. Helppo ja rento kaava illanistujaiselle on kerätä pikkubussiin mahtuva porukka, kurvata tontille, tulla ilmoittautumaan Keppanaan, samalla valita ruoat;  sitten käväistä saunassa, uimassa ja nauttia muutama neuvoa-antava tilaussaunalla, ja tulla sitten ruokailemaan ja viettämään ilta loppuun ravintolan puolelle taksin lähtöön saakka. Kysy ihmeessä lisää niin suunnitellaan juuri teille passelit kuviot! Huom. Tilaussaunaa ei vuokrata mikäli sen yläpuolella olevassa mökissä on parhaillaan vuokralaiset.

P.S. Etsitko tilapäistä majoitusta esimerkiksi työmiehillesi? Meidän kanssa onnistuu myös pidemmät vuokrasopimukset. Myös muutama mummonmökki vuosisopimuksella mahdollinen.

P.P.S. Koronan takia kiinnitämme erityistä huomioita majoitustilojemme puhtauteen. Myös vuokralaisen itsensä tekemän loppusiivouksen merkitys on korostunut tänä vuonna. Huolehdithan osaltasi siis siitä, että mökki jää jäljiltäsi samaan kuntoon kuin se oli tullessakin. Vaikka vaihtoväli olisi miten tiukka, suoritamme mökillä aina myös itse välitsekkauksen. Pyyhimme aina vuokralaisten vaihtuessa desinfioivalla yleispesuaineella sekä kertakäyttöpyyhkeellä vähintäänkin kaikki tarttumiselle alttiin pinnat kuten ovien kahvat, katkaisimet, kaukosäätimet, wc:n vetonupit, suihkut, kodinkoneiden kahvat jne.