Zabuska on Keppana Kellarin väen hurtilla huumorilla tekemä vuosijulkaisu, joka ilmestyi tänä keväänä neljättä kertaa. Niin tätä uusinta lehteä kuin kaikkia edeltäviäkin julkaisuja myydään Keppanan kassalta 4,99€ hintaan niin kauan kuin niitä riittää.

Lehden vilpitön ja  alkuperäinen tarkoitus oli luoda kaikille lukijoille yhteinen areena jossa vaihtaa mielipiteitä, kertoilla muistoja ja jakaa kokemuksia. Kuvat ja kertomukset varsinkin entisaikojen tavoista, ihmisistä, tapahtumista kylällä ja lähiseudulla olivat erittäin tervetulleita. Itse ajattelimme osaltamme jakaa mm. niitä ravintola-alan mutkia ja kummallisuuksia, joita asiakkaana ei välttämättä tule havainnoiduksi. Iloksemme saimme mukaan monet lähiseudun kyläyhdistykset, jotka laajenevassa määrin ovat esitelleet toimintaansa lehdissämme.  Jokaisessa lehdessä on myös yritysesittely syystä tai toisesta siihen katsomastamme yritysvieraasta. Mainospaikat ovat kiihtyvällä tahdilla täyttyneet, ja toki lehti avaa joka numerossaan myös Keppanan perustajaperheen ajatuksia ja kokemuksia.

Laadukkaasta painojäljestä saamme kiittää Sälekarin kirjapainoa Somerolta. Fantastisen taiton, luovan ja toisinaan pienesti piilopiruilevan, taustalla on mahtava yhteistyö Inari Eklöf / Just Go Advertising Oy:n kanssa.

Koronatarjous 2020: Osta koko lukupaketti, numerot 1 – 4, nätisti yhteen vakumoituna, yhteishintaan 18€! Vain Keppanasta (No, saattaa löytyä myös Letkun Puodista ja Portaan Härkäpostista)

Tiedätkö muuten muita ravintoloita, jotka tekevät omaa lehteä….emme mekään!