Kaikki asiakaspaikkamme ovat tällä hetkellä käytettävissä. Otamme koronarajoitukset edelleen tosissamme, ja noudatamme itse toiminnassamme kaikkia määräyksiä ja rajoituksia joita on tässä tilanteessa asetettu, ja joita tullaan mahdollisesti lisää asettamaan, ja toivomme samaa myös teiltä.

ETHÄN SIIS, ARVOISA ASIAKAS, TULE OIREISENA TAI KORONALLE ALTISTUNEENA MEILLE.

Toivomme myös että peset ahkerasti käsiäsi, meillä käytössäsi on viisi käsienpesupistettä – kaksi alakerrassa, kaksi yläkerrassa sekä yksi terassilla.

Kunnioitathan kanssakulkijaasi sekä henkilökuntaamme pitämällä riittävää turvaetäisyyttä. Kiinnitäthän erityistä tarkkuutta kohtaamisiiin merkkaamissamme pullonkauloissa; polulla, ulko-ovella, terassin ovilla, rapuissa, tupakointipisteellä sekä wc-jonoissa.

Suosittelemme ruokatilausten päättämistä jo ulkotiloissa – pihallamme on menuteline – sekä tilausten tekemistä kassalta yksi henkilö tai seurue kerrallaan. Kassalla on sekä pleksillinen että pleksitön piste asiointia varten. Jos mahdollista, käytäthän lähimaksua.

Päättää voi myös sisällä – menut ovat pöydissä tai kassan lähistöllä.

Olemme päivittäneet siivousohjelmamme vastaamaan tartuntatautien leviämisen estämistä. Käytännössä tämä tarkoittaa tutun hygieniatason ylläpitämistä tehostetummin sekä säännöllisemmin. Kaikki kosketukselle alttiin pinnat kuten ovenkahvat, vetimet, käsinojat, pöytäpinnat, baaritiski, valonkatkaisijat, maksupääte, mausteikot, menut, puhdistetaan vähintään kaksi kertaa päivässä kertakäyttöliinaa ja desinfioivaa puhdistuainetta käyttäen. Saniteettitilat puhdistetaan tehostetusti. Tarkempi siivousohjema on nähtävissä ravintolan sisätiloissa.

Henkilökuntamme on pieni ja pysyvä. Emme tule töihin vähääkään kipeänä, ja vapaa-ajallammekin käyttäydymme niin ettemme toiminnallamme vaaranna omaa tai toisten terveyttä.  Useimmilla meistä on koulutus hoito- ja/tai ravintola-alalta, joten hygieniastandardimme ovat jo valmiiksi korkealla.

Teemme kaikkemme että meille on turvallista tulla. Kaikissa mieltä painavissa asioissa olkaa yhteydessä joko soittamalla  03 – 43 55 308, 040 – 58 22 917, 0400 – 314 819 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@keppana.com.