Arvoisa asiakas

Meillä on 75 % asiakaspaikoista käytössä alkaen 1.11.2020.

Toimi on hallituksen määräämä, ja sen tarkoitus on estää/hidastaa koronaviruksen leviämistä Kanta-Hämeessä, jossa koronapandemia on parhaillaan kiihtymisvaiheessa (1.11.2020).

Meillä on vastuullisuussuunnitelma luettavissa ulko-ovessamme, lisätietoja saa henkilökunnalta. Noudatamme toiminnassamme kaikkia niitä määräyksiä ja rajoituksia joita on tässä tilanteessa asetettu, ja joita tullaan mahdollisesti lisää asettamaan, ja toivomme samaa myös teiltä.

SIKSI, ARVOISA ASIAKKAAMME:

  • ETHÄN TULE OIREISENA TAI KORONALLE ALTISTUNEENA MEILLE
  • PESETHÄN KÄTESI VÄLITTÖMÄSTI SAAVUTTUASI TALOON
  • YSKÄISET JA AIVASTAT KAINALOON
  • PIDÄT TURVAVÄLIT TOISIIN ASIAKKAISIIN SEKÄ HENKILÖKUNTAAN

Lievästikin hengitystieoireisena, jää kotiin – tule vasta kun olet oikeasti oireeton. Jos olet käynyt koronatestissä, tule meille vasta kun olet saanut negatiivisen vastauksen.

Toivomme että peset kätesi välittömästi tultuasi meille. Alakerrassa on kaksi käsienpesupistettä, samoin yläkerrassa. Pesethän kätesi kunnolla, vaahdottamalla saippuaa kunnolla käsissäsi ainakin 20 sekuntia sekä huuhtelemalla ja kuivaamalla kätesi huolellisesti. WHO ja THL suosittelevat ensisijaisesti käsien pesua saippualla ja vedellä koronaviruksen leviämisen estämiseksi, käsidesin käyttöä toissijaisesti vain paikoissa, joissa ei käsipesun mahdollisuutta ole.

Kunnioitathan muita asiakkaita sekä henkilökuntaamme pitämällä riittävää turvaetäisyyttä varsinkin merkkaamissamme pullonkauloissa; polulla, ulko-ovella, terassin ovilla, rapuissa, tupakointipisteellä sekä wc-jonoissa. Meillä ei ole lattiassa välimatkasta kertovia tarroja, mutta luotamme siihen että osaat pitää metrin etäisyyttä niin edessäsi kuin takanasikin olevaan. Etäisyyttä saa myös pyytää vierustoverilta, se ei ole mitenkään kiellettyä. Meillä on käytössä vain yksi kassa, jotta jonotus olisi selkeämpää ja turvavälien pitäminen kontrolloidumpaa – toki palvelu on samalla hitaampaa, josta olemme pahoillamme.

Suosittelemme ruokatilausten päättämistä jo ulkotiloissa – pihallamme on menuteline – sekä tilausten tekemistä kassalta yksi henkilö tai seurue kerrallaan. Päättää voi myös sisällä – menut ovat pöydissä tai kassan lähistöllä. Henkilökunnalta voi pyytää paperia ja kynän tilauksen pöydässä itselleen kirjoittamista varten. Kassalla on pleksi asiointia varten. Maksathan lähimaksulla aina kun voit.

Siivousohjelmamme on päivitetty vastaamaan tartuntatautien leviämisen estämistä. Käytännössä tämä tarkoittaa tutun hygieniatason ylläpitämistä tehostetummin sekä säännöllisemmin. Kaikki kosketukselle alttiit pinnat kuten ovenkahvat, vetimet, käsinojat, pöytäpinnat, baaritiski, valonkatkaisijat, maksupääte, mausteikot, menut, puhdistetaan vähintään kaksi kertaa päivässä kertakäyttöliinaa ja desinfioivaa puhdistuainetta käyttäen. Saniteettitilat puhdistetaan tehostetusti.

Henkilökuntamme on pieni ja pysyvä. Emme tule töihin vähääkään kipeänä, ja vapaa-ajallammekin käyttäydymme niin ettemme toiminnallamme vaaranna omaa tai toisten terveyttä.

Teemme kaikkemme että meille on turvallista tulla. Kannathan myös sinä, arvoisa asiakkaamme, oman vastuusi niin että myös meidän on turvallista palvella teitä. Toimitaan vastuullisesti, tehdään kaikkemme suojellaksemme riskiryhmiä, mutta pyritään silti pitämään myös yhteiskunnan pyörät pyörimässä, eikös juu?

Turvallisesti tervetuloa toivoo Keppanan väki