Olemme saaneet hallitukselta luvan jatkaa elinkeinoamme.

Etenemme tässä tilanteessa toistaiseksi viikko kerrallaan.

Viikolla 23 palvelemme joka päivä seuraavasti:

maanantaina 11 – 21 (keittiö sulkeutuu tuntia ennen)

tiistaina 11 – 21 (keittiö sulkeutuu tuntia ennen)

keskiviikkona 11 – 21 (keittiö sulkeutuu tuntia ennen)

torstaina 11 – 21 (keittiö sulkeutuu tuntia ennen)

perjantaina 11 – 22 (keittiö sulkeutuu tuntia ennen)

lauantaina 11 – 22 (keittiö sulkeutuu tuntia ennen)

sunnuntaina 11 – 21 (keittiö sulkeutuu tuntia ennen)

Olemme rajoittaneet sisätilojen asiakaspaikkamme hallituksen määräämään puoleen. Myös terassilla asiakaspaikkoja on vähennetty lakisääteisestä jotta turvavälit varmasti toteutuvat. Riskiryhmiin kuuluvat sekä yli 70-vuotiaat saavat soittamalla pöytävarauksen yläkertaan, joka on toistaiseksi varattu vain heitä varten. Noudatamme itse toiminnassamme kaikkia määräyksiä ja rajoituksia, jotka on asetettu tässä tilanteessa, ja toivomme samaa myös teiltä.

Ethän siis, arvoisa asiakkaamme, tule oireisena tai koronalle altistuneena meille. Toivomme myös että peset ahkerasti käsiäsi, meillä käytössäsi on 5 käsienpesupistettä (kaksi alakerrassa, kaksi yläkerrassa sekä yksi terassilla). Kunnioitathan kanssakulkijaasi sekä henkilökuntaamme pitämällä riittävää turvaetäisyyttä. Kiinnitäthän erityistä tarkkuutta kohtaamisiin merkkaamissamme pullonkauloissa: polulla, ulko-ovella, terassin ovilla, rapuissa, tupakointipisteellä sekä wc-jonoissa. Suosittelemme tilausten tekemistä kassalta yksi asiakas tai yksi seurue kerrallaan. Kassalla on sekä pleksillinen että pleksitön piste asiointia varten. Maksathan lähimaksulla aina jos mahdollista.

Tottelemalla tätä ”liikenteenohjausta” ja määräysviidakkoa pystymme paremmin takaamaan ravintolapalveluidemme jatkumisen kesän yli aina toivottavasti vuoden loppuun saakka.

Kaikista mieltä painavista asioista soittakaa tai ottakaa yhteyttä sähköpostilla asiakaspalvelu@keppana.com.

P.S. Meillä on olemassaoleva siivousohjelma, joka on nyt päivitetty vastaamaan tartuntatautien leviämisen estämistä. Tarkempi ohjeistus on nähtävissä ravintolassa. Henkilökuntamme ei tule töihin vähääkään kipeänä, ja suurimmalla osalla meistä on aikaisemmasta koulutuksestamme (hoitoala) johtuen hygieniastandardit jo muutenkin korkella. Toimimme myös pienemmällä henkilöstöllä tänä vuonna joka sekin osaltaan edesauttaa turvallisuutta. Voitte uskoa että teemme parhaamme jotta niin teillä kuin meilläkin on turvallinen olla ravintolassamme tästä vallitsevasta koronatilanteesta huolimatta!