Keppana Kellari täyttää tänä Suomen 100-vuotisjuhlavuotena itsekin merkittäviä, nimittäin 25 vuotta, neljännesvuosisadan! Ainakin itse olemme sitä mieltä että se on ihan asiallinen suoritus kaltaiseltamme paikalta.

Juhlavuoden kunniaksi olemme antaneet periksi muun muassa somehangoittelullemme sen verran, että olemme vihdoinkin itse Facessa – Facebook-sivujammehan on vuodesta 2008 alkaen ylläpitänyt ihana Miia Hirvasniemi, jonka työlle tällä saralla ei voi muuta kuin antaa valtavan suuret, vilpittömät kiitokset, vuosien työstä! Tavoitteemme on saada pikkuhiljaa ihmiset löytämään omat viralliset sivumme ja toki toivottavasti siirtymään sinne vähintään yhtä runsaslukuisina kuin aikaisempaankin!

Kuuluisaa omaa oluttamme, Keppanan Pukkia, saa taas parin vuoden tauon jälkeen. Poikkeahan maistamaan kuuluisaa vihreätä oluttamme, sitä et muualta löydä!

Pitkäaikainen haaveemme, ikioma asiakaslehtemme ZAPUSKA,  on vihdoinkin konkretisoitunut myytäväksi irtonumeroksi tiskillemme! Viiden euron panostuksella pääset tutustumaan persoonalliseen asiakaslehteemme, jossa riittää lukemista pääasiassa Keppanan perustajan ja taiteellisen johtajan Heipan kynästä kirjoitettuna. Tarkoitus on jatkaa Zapuskan ilmestymistä säännöllisen epäsäännöllisesti, joten pyydämmekin kaikkia kiinnostuneita toimittamaan ja tarjoamaan meille siihen materiaalia – valitsemme niistä sitten oman harkintamme mukaan aineistoa mahdolliseen seuraavaan numeroon.

Uutuutena meille tuli myyntiin myös rajattu sekä vaihteleva valikoima Someron lihasavustamon tuotteita. Näitäkään et (ainakaan toistaiseksi) muualta Liesjärveltä saa. Tällä hetkellä myynnissä ovat vain säilykkeet sekä muutamia irtotuotteita, mutta valikoima tulee laajenemaan sekä vaihtelee  makkaroiden kautta leikkeleihin sekä siihen kuuluisaan Someron palviin, jota voi tarvittaessa tilata meidän kauttamme vaikkapa kokonaisen kinkun, toimituspäivä perjantai.

Myynnissä myös omaa säilykettämme, Raavasta, sekä vaihtelevat valikoimat omia ”prändituotteitamme” kuten pipoja, snapsilaseja, lippiksiä yms.

Teemme myös koko tämän kauden ajan asiakaskartoitusta liesjärviläisittäin – meiltä nimittäin kysellään paljon mistä meille asiakkaita tulee, käykö täällä kukaan kun ollaan niin metsän keskellä. Laitoimme seinälle Suomen kartan, siihen voi jokainen halukas tökkäistä neulan oman paikkakuntansa kohdalle – näin sitten näemme vuoden lopulla, mistä kaikkialta Te, Euroopan paras asiakaskunta, oikein olette meille tulleet!

UUDET JA VANHAT, TUTUT JA TUNTEMATTOMAT, KAIKKI  – OIKEIN LÄMPIMÄSTI TERVETULOA MEILLE!