Tilaussauna

Herttua-järven rannalla olevan Ranta-Koivulan pohjakerroksen tilaussaunatilat valmistuivat 2012. Noin 50m2 tiloissa on sauna, pesuhuone, pukuhuone, wc sekä tupa, jossa keittiönurkkaus. Keittiövarustus sisältää jääkaappi/pakastimen, sähkölieden uunilla, mikron ja kahvinkeittimen. Perusastiasto on vaatimaton, kannattaa ottaa kertakäyttöastioita mukaan. Varaava takka löytyy. Keppana Kellarissa ei ole alkoholijuomien ulosmyyntilupia eivätkä juomat sisälly saunan hintaan, joten varustauduttehan omilla saunajuomilla niin halutessanne.

Tupa sopii parhaiten alle 20 hengen saunailtoihin. Huomioithan että tilassa ei ole yöpymismahdollisuutta. Saunaan mahtuu kerrallaan 5-6 henkilöä. Saunassa on sekä sähkö- että puukiuas. Tilauksesta sauna voidaan lämmittää, lämmityksen hinta 50e sähkö, 100e puu.

Perushinta 6 henkilölle 250e/ilta, lisähenkilöt 10e/hlö.

Yhdistä saunailta Keppana Kellarin puolella tapahtuvan ruokailun ja juomailun tasapainottavaksi etu- tai jälkiruoaksi. Rohkeasti vain illanistujaista järjestämään!

P.S. Otattehan saunaillessanne huomioon, että yläkerrassa saattaa olla vuokralaisia – juhlittehan siis maltilla!

AJANKOHTAISTA

Avoinna viikonloppuisin sekä tilauksesta

SYYSKUUSTA 2017 ALKAEN PALVELEMME SEURAAVASTI:

MAANANTAISIN SULJETTU

TIISTAISIN SULJETTU

KESKIVIIKKOISIN SULJETTU

TORSTAISIN SULJETTU

PERJANTAISIN 12 – 22 (keittiö 21)

LAUANTAISIN 12 – 22 (keittiö 21)

SUNNUNTAISIN 12 – 20 (keittiö 19)

TILAUKSESTA PALVELEMME MYÖS MUINA AJANKOHTINA, KUTEN:

…Tällä hetkellä ei tiedossa olevia poikkeusaukioloja :o)

NÄILLÄ NÄKYMIN KAUSI 2017 PÄÄTTYY ISÄNPÄIVÄVIIKONLOPPUUN eli sunnuntai 12.11.17 olisi viimeinen aukiolopäivä.

VIISAS VARMISTAA SOITTAMALLA 03 – 43 55 308, 040 – 58 22 917

TERVETULOA!

Asiakaslehti ZAPUSKA ilmestynyt – aineistoa seuraavaan numeroon vastaanotetaan

Pitkäaikainen haaveemme, ikioma asiakaslehtemme ZAPUSKA, on vihdoinkin konkretisoitunut myytäväksi irtonumeroksi tiskillemme! Viiden euron panostuksella pääset tutustumaan persoonalliseen asiakaslehteemme, jossa riittää lukemista pääasiassa Keppanan perustajan ja taiteellisen johtajan Heipan kynästä kirjoitettuna. Lehti sisältää myös vaihtelevasti tuotetietoutta, ajankohtaisuuksia, toiminnan esittelyä, pykäläviidakkoa, yritysesittelyjä, paikkakunnan uutisia, kilpailuja, kaskuja, vanhoja sekä uusia valokuvia yms.

Tarkoitus on jatkaa Zapuskan ilmestymistä säännöllisen epäsäännöllisesti, joten meille voi toimittaa ympäri vuoden erilaista materiaalia, valokuvia, omia tarinoita/kokemuksia Keppana Kellarista tai esimerkiksi kertomuksia paikkakunnan/ lähialueen asioista, ihmisistä tai yrityksistä, nykyisistä tai menneistä  – me sitten oman harkintamme mukaan valitsemme niistä aineistoa mahdolliseen seuraavaan numeroon. Myös muutama mainospaikka on tarjolla joka lehdessä.

SEURAAVA ZABUSKA ILMESTYY KEVÄÄLLÄ 2018 – AINEISTOA VASTAANOTETAAN VUODEN 2017 LOPPUUN ASTI

EHDOTA ROHKEASTI JUTUN AIHEITA – TEEMME LEHTEÄ TEITÄ VARTEN!

Kysy paikan päällä Heimoa tai Arjaa, tai jätä ehdotuksesi asiakaspalautelaatikkoon, tai soita Heimolle 0500 – 365 649 tai Arjalle 040 – 58 22 917, tai laita sähköpostia Heimolle heimo@keppana.com tai Arjalle arjakuula@keppana.com.

KIITOS!

Paljon vanhaa, mutta aina jotain uuttakin…

Keppana Kellari täyttää tänä Suomen 100-vuotisjuhlavuotena itsekin merkittäviä, nimittäin 25 vuotta, neljännesvuosisadan! Ainakin itse olemme sitä mieltä että se on ihan asiallinen suoritus kaltaiseltamme paikalta.

Juhlavuoden kunniaksi olemme antaneet periksi muun muassa somehangoittelullemme sen verran, että olemme vihdoinkin itse Facessa – Facebook-sivujammehan on vuodesta 2008 alkaen ylläpitänyt ihana Miia Hirvasniemi, jonka työlle tällä saralla ei voi muuta kuin antaa valtavan suuret, vilpittömät kiitokset, vuosien työstä! Tavoitteemme on saada pikkuhiljaa ihmiset löytämään omat viralliset sivumme ja toki toivottavasti siirtymään sinne vähintään yhtä runsaslukuisina kuin aikaisempaankin!

Kuuluisaa omaa oluttamme, Keppanan Pukkia, saa taas parin vuoden tauon jälkeen. Poikkeahan maistamaan kuuluisaa vihreätä oluttamme, sitä et muualta löydä!

Pitkäaikainen haaveemme, ikioma asiakaslehtemme ZAPUSKA,  on vihdoinkin konkretisoitunut myytäväksi irtonumeroksi tiskillemme! Viiden euron panostuksella pääset tutustumaan persoonalliseen asiakaslehteemme, jossa riittää lukemista pääasiassa Keppanan perustajan ja taiteellisen johtajan Heipan kynästä kirjoitettuna. Tarkoitus on jatkaa Zapuskan ilmestymistä säännöllisen epäsäännöllisesti, joten pyydämmekin kaikkia kiinnostuneita toimittamaan ja tarjoamaan meille siihen materiaalia – valitsemme niistä sitten oman harkintamme mukaan aineistoa mahdolliseen seuraavaan numeroon.

Uutuutena meille tuli myyntiin myös rajattu sekä vaihteleva valikoima Someron lihasavustamon tuotteita. Näitäkään et (ainakaan toistaiseksi) muualta Liesjärveltä saa. Tällä hetkellä myynnissä ovat vain säilykkeet sekä muutamia irtotuotteita, mutta valikoima tulee laajenemaan sekä vaihtelee  makkaroiden kautta leikkeleihin sekä siihen kuuluisaan Someron palviin, jota voi tarvittaessa tilata meidän kauttamme vaikkapa kokonaisen kinkun, toimituspäivä perjantai.

Myynnissä myös omaa säilykettämme, Raavasta, sekä vaihtelevat valikoimat omia ”prändituotteitamme” kuten pipoja, snapsilaseja, lippiksiä yms.

Teemme myös koko tämän kauden ajan asiakaskartoitusta liesjärviläisittäin – meiltä nimittäin kysellään paljon mistä meille asiakkaita tulee, käykö täällä kukaan kun ollaan niin metsän keskellä. Laitoimme seinälle Suomen kartan, siihen voi jokainen halukas tökkäistä neulan oman paikkakuntansa kohdalle – näin sitten näemme vuoden lopulla, mistä kaikkialta Te, Euroopan paras asiakaskunta, oikein olette meille tulleet!

UUDET JA VANHAT, TUTUT JA TUNTEMATTOMAT, KAIKKI  – OIKEIN LÄMPIMÄSTI TERVETULOA MEILLE!