Pitkäaikainen haaveemme, ikioma asiakaslehtemme ZAPUSKA, on vihdoinkin konkretisoitunut myytäväksi irtonumeroksi tiskillemme! Viiden euron panostuksella pääset tutustumaan persoonalliseen asiakaslehteemme, jossa riittää lukemista pääasiassa Keppanan perustajan ja taiteellisen johtajan Heipan kynästä kirjoitettuna. Lehti sisältää myös vaihtelevasti tuotetietoutta, ajankohtaisuuksia, toiminnan esittelyä, pykäläviidakkoa, yritysesittelyjä, paikkakunnan uutisia, kilpailuja, kaskuja, vanhoja sekä uusia valokuvia yms.

Tarkoitus on jatkaa Zapuskan ilmestymistä säännöllisen epäsäännöllisesti, joten meille voi toimittaa ympäri vuoden erilaista materiaalia, valokuvia, omia tarinoita/kokemuksia Keppana Kellarista tai esimerkiksi kertomuksia paikkakunnan/ lähialueen asioista, ihmisistä tai yrityksistä, nykyisistä tai menneistä  – me sitten oman harkintamme mukaan valitsemme niistä aineistoa mahdolliseen seuraavaan numeroon. Myös muutama mainospaikka on tarjolla joka lehdessä.

SEURAAVA ZABUSKA ILMESTYY KEVÄÄLLÄ 2018 – AINEISTOA VASTAANOTETAAN VUODEN 2017 LOPPUUN ASTI

EHDOTA ROHKEASTI JUTUN AIHEITA – TEEMME LEHTEÄ TEITÄ VARTEN!

Kysy paikan päällä Heimoa tai Arjaa, tai jätä ehdotuksesi asiakaspalautelaatikkoon, tai soita Heimolle 0500 – 365 649 tai Arjalle 040 – 58 22 917, tai laita sähköpostia Heimolle heimo@keppana.com tai Arjalle arjakuula@keppana.com.

KIITOS!