Arvoisa kävijä, tervetuloa!


Näiltä sivuilta löydät tietoa sekä ravintola Keppana Kellarista että Koivulan vuokramökeistä.

Ravintola sekä suurin osa mökeistämme sijaitsevat Tammelan kunnassa, Liesjärven kylässä, Herttua-järven läheisyydessä. Olemme mukavan lähellä pääkaupunkiseutua, mutta kuitenkin puhtaan luonnon helmassa.
 
RAVINTOLA MÖKIT YHTEYSTIEDOT
 
Keppana Kellari otti ensimmäiset haparoivat askeleensa Itsenäisyyspäivänä vuonna 1992. Vuosien saatossa valikoimamme niin ruoka- kuin juomapuolellakin on tasaisesti kasvanut, ja voimmekin melkoisella varmuudella sanoa olevamme tarjoiluiltamme ainakin Liesjärven kylän mittavin. Ravintolan päärakennus on alun perin pienviljelystila, sittemmin toiminut mm. Armas Puolimatkan talonmiehen asuntona. Ravintola on yksityisperheen omistuksessa.

Koivulan lomamökit sijaitsevat Keppana Kellarin läheisyydessä ja ne soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön. Rakennusvuodet vaihtelevat kohteesta riippuen aina 70-luvulta vuoteen 2012. Mökit ovat vaatimattomia ja persoonallisia mutta toimivia, ja ne soveltuvat erityisen hyvin ns. omatoimimatkailuun.

Jos tuntuu siltä että pieni irtiotto arjesta olisi poikaa, niin tule tänne lepäilemään ja rentoutumaan. Tervetuloa!
 
 
AJANKOHTAISTA

 
RAVINTOLA ON TALVITAUOLLA - MÖKKIPUOLI TOIMII NORMAALISTI

Kiitos Teille, ihanille asiakkaillemme, kuluneesta vuodesta sekä oikein rentouttavaa loppuvuotta ja joulua kaikille tasapuolisesti!
 
Uusi vuosi ja uudet kujeet odottavat ja niistä tällä palstalla vuoden 2015 puolella!

Lämpimästi kiittäen ja kumartaen Keppana Kellarin väki

P.S. Haluaisitko (tai tiedätkö jonkun joka haluaisi) Keppanaan töihin? Etsimme työntekijöitä kaudelle 2015. Soita tai meilaa rohkeest vaan :o)

Aukioloajat »
       

Doweb Oy