Arvoisa kävijä, tervetuloa!


Näiltä sivuilta löydät tietoa sekä ravintola Keppana Kellarista että Koivulan vuokramökeistä.

Ravintola sekä suurin osa mökeistämme sijaitsevat Tammelan kunnassa, Liesjärven kylässä, Herttua-järven läheisyydessä. Olemme mukavan lähellä pääkaupunkiseutua, mutta kuitenkin puhtaan luonnon helmassa.
 
RAVINTOLA MÖKIT YHTEYSTIEDOT
 
Keppana Kellari otti ensimmäiset haparoivat askeleensa Itsenäisyyspäivänä vuonna 1992. Vuosien saatossa valikoimamme niin ruoka- kuin juomapuolellakin on tasaisesti kasvanut, ja voimmekin melkoisella varmuudella sanoa olevamme tarjoiluiltamme ainakin Liesjärven kylän mittavin. Ravintolan päärakennus on alun perin pienviljelystila, sittemmin toiminut mm. Armas Puolimatkan talonmiehen asuntona. Ravintola on yksityisperheen omistuksessa.

Koivulan lomamökit sijaitsevat Keppana Kellarin läheisyydessä ja ne soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön. Rakennusvuodet vaihtelevat kohteesta riippuen aina 70-luvulta vuoteen 2012. Mökit ovat vaatimattomia ja persoonallisia mutta toimivia, ja ne soveltuvat erityisen hyvin ns. omatoimimatkailuun.

Jos tuntuu siltä että pieni irtiotto arjesta olisi poikaa, niin tule tänne lepäilemään ja rentoutumaan. Tervetuloa!
 
 
AJANKOHTAISTA
Olemme avoinna perjantaista sunnuntaihin.

Poikkeusaukiolo:
ma 27.10 klo 14.00. - noin klo 18.00; fiksu varmistaa soittamalla.
 
Syksy saa mutta pankais ny vaan vielä poiketen toivoo
Keppana Kellarin väki

P.S. Mahdollisuuksiemme mukaan olemme avoinna myös tilauksesta, soita ja kysy 040-58 22 917 / Arja

P.P.S. Etsimme työntekijöitä kaudelle 2015. Soita rohkeesti vaan ylläolevaan numeroon, mutta mieti ensin hetki minkälaista työpanosta pystyisit meille tarjoamaan   :o)

Aukioloajat »
                            

Doweb Oy